A LEN Architects építésziroda 2009-ben alakult Budapesten. Nevünket Le Corbusier kiadványából - "L'esprit Nouveau" - kölcsönöztük. Újító szellemiséggel végezzük hivatásunkat, illetve építjük cégünket. Rövid, ám mozgalmas cégtörténetünk során számos építészeti pályázaton szerepeltünk sikeresen, megjelenhettünk a formatervezési tanács formatervezési díj kiállításán, tagjának választott minket az MNB klub, de ami a legfőbb: munkáinkat a megbízóink és kortársaink is értékelik. A viszonylag tartalmas, ugyanakkor sok bedolgozó munkával teli (M4 Metró, Zsolnay negyed) év után 2012-ben a székhelyünket Győrbe helyeztük át.

A városban elsőként designboltot kezdtünk el működtetni irodánkban: a MINIMA-t. Célkitűzésünk, hogy a magyar designt népszerűsítsük és alkalmazzuk. Építészeti, belsőépítészeti munkáinkban előny a szerteágazó iparművész partnerhálózatunk. A kapcsolatainkban rejlő potenciál a megvalósult munkáink tekintetében bőven muntat tartalékot. Biztosak vagyunk benne, hogy egy nagyobb volumenű munka során ezt az adottságot maradandó értékre tudjuk fordítani.

Az elmúlt években az emberek megtanulták, hogyan kell jó bort választani, milyen a kortárs konyha, milyen egy környezettudatos autó. A következő, régóta megvalósítandó feladat, hogy a lakhelyünk minősége iránti igény is fejlődjön. Egy ház lelkét nem feltétlenül a külsőségek adják. Az igazi értéke azokban a terekben rejlik, melyek folyton rácsodálkozásra, megismerésre késztetnek és kiszolgálnak minket a mindennapokban. Küldetésünk, hogy munkáinkon keresztül ezt az üzenetet közvetítsük.

Szolgáltatásaink:

- Generál tervezés

- Építészeti szolgáltatások

- Belsőépítészeti szolgáltatások

Elismerések:

- 2007 Nagykovácsi Főtér hallgatói ötletpályázat I. díj

- 2009 Szigetszentmiklós általános iskola tervpályázat IV. díj (VPI építészirodával közösen)

- 2009 Újpest főtér tervpályázat I. díj (VPI építészirodával közösen)

- 2009 Sopron, várkerület rendezése tervpályázat III. díj

- 2011 Nagykovácsi Főtér Nívódíjat kap

- 2012 "IGMÁNDI" húsbolt arculati terve a Formatervezési Tanács kiállításán szerepel

- 2013 "Múzeumnegyed" építészeti ötletpályázat, megvétel

- 2014 Sopron, Papréti zsinagóga hasznosítási ötletpályázat, megvétel

- 2015 Debrecen, Aquaticum fürdőfejlesztési ötletpályázat, megvétel

 
Beszélgessünk!
megbizhatoceg

len architects kft.

9022 Győr,
Stelczer Lajos utca 3. fszt. 3.

Telefon: +36 96 312 799
Mobil: +36 30 2046 797
E-mail: len.architects@gmail.com
©2016 by LEN Architects Kft.
megbizhatoceg